Főoldal » 2012 » Szeptember » 4 » Részlet - Gyújts éjszakánkba fényt!
15:04
Részlet - Gyújts éjszakánkba fényt!
Ezt a blogot rendkívül egyszerű okból hoztam létre, mégpedig azért, hogy ide tegyem fel azoknak a töriknek az egyes részleteit, amik még nincsenek ugyan kész, de van belőle már valamennyi, és hogy lássátok, hogy ha nem is jelentkezek éppen friss írással, azért csinálok is valamit. : )

Az első részletecskét a nemrég egy időre felfüggesztettnek nyilvánított snarrymből hozom.

"Tabula Rasa

 

„Bocsánat, hogy élek. Többet nem fordul elő!”

(graffiti)

 

Amikor az ember szembesül azzal, hogy halála után majdnem ugyanannyi gonddal kell megküzdenie, mint életében, akkor rádöbben, hogy valamit elszúrt. Hogy valamit másképp kellett volna tennie, és akkor nem tartana ott, ahol. Később persze nagyon könnyű ujjal mutogatni a múlt képkockáira, és azt mondani: „Igen, itt kellett volna másik utat választanod!”, de a jelen pillanatában már veszett seprű nyele. A múltat nem lehet megváltoztatni – még egy időnyerő sincs már senkinél, hiszen a Minisztériumban az összes összetört.

Így aztán Harry könyökére támaszkodva, lógó orral ült a roxforti park egyik eldugott zugában, és elmélázva figyelte a megnyugtatóan hulló hatalmas hópelyheket, melyek egy idő után fehér hótakaróként jótékonyan ellepték a csata nyomait. Végül a griffendéles nagyot sóhajtott – főleg, mikor rájött, hogy rajta is keresztülhullik a hó -, és elindult a fő-fő kígyófészek felé, hogy szembenézzen az emberek Aragogjával, a legvadabb pitonnal, akit csak ismert. Végtére is, nem bujkálhat egész életében (halálában) a bájitalmester elől, különben soha nem jut… haza."


Hát ennyit elöljáróban! ^^
Megtekintések száma: 481 | Hozzáadta:: Scale | Címkék (kulcsszavak): GyÉF | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
1 evelyn  
0 Spam
Eh tipikus Harry,naná,hogy még szellemként is szenved.Ugyannyi gonddal kell meg küzdenie mint az életében,tehát egyértelmű,hogy valahol elhibázta.De Piton elől minek bújkálni,végül is már nem tudja bántani max.a szavaival.Bár igaz Harry mindig is a lelkére vette amit mondtak neki,vagyis inkább amit Piton mondott neki biggrin Szóval köszike a kis részletecskét már nagyon várom biggrin

2 Scale  
0 Spam
Hát igen, Harry életében is, és halálában is szenved, valahogy tényleg nem is lenne akkor Harry. biggrin Igen, hibázott valahol az életében (de ez elmondható Pitonról is), szóval ezeket a dolgokat muszáj lesz rendbe tenniük. Piton szavai mindig is fájó pontok voltak, és azok is maradnak, de a csábítás, hogy átkeljen, nagyobb úr, mint a félelem. :P
Szépen lassan haladok ezzel is, de itt a "lassan" a fő szó. wacko Köszi, hogy komiztál! happy

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]