Főoldal » Fájlok » Drabble

Lebbenő függöny
2013-05-28, 08:50

Lebbenő függöny


Harry a boltív előtt állt, hallgatta a függöny mögül kiszűrődő suttogások elmosódott zaját. Sirius ott van mögötte, csak meg kéne valahogy találnia a befelé vezető utat, és kihozhatná! Úgy döntött, nem keresgél mindenféle bűbájok után, hanem azt teszi, amihez a legjobban ért: fejjel megy a falnak. A Trimágus Tusán is belesétált a ködbe, és mindössze felcserélődött a fent és a lent. Most mi fog történni? Átkerül egy másik világba? Remus azt mondta, már nem segíthet Siriuson; meghalt. De Harry nem hitt neki. Hiszen Merlinre! Ez csak egy függöny...! Ami mögött hangokat hall, pedig a másik oldalán nem áll senki − szólalt meg egy Pitonéra emlékeztető hang a fejében. Nem érdekel − gondolta makacsul Harry. − Siriuson kívül már nincs senkim.

Vett egy mély levegőt, és lépett egyet. Abban a pillanatban, ahogy hozzáért a légies függönyhöz, hatalmas szél kerekedett, s Harry hirtelenjében a boltív másik oldalán találta magát. Azonban nem egy másik világban, hanem a sajátjáéban. Nem történt semmi; mintha csak megkerülte volna romot. Harry csalódottan rúgott bele az állványba, aztán lerogyott annak tövében.

A függöny ekkor meglebbent, s Harry azonnal talpra szökkent. Talán most! De csak egy suttogó hangot hallott, tisztábban, mint eddig bármikor.

− Még nincs itt az idő, Harry!

Kategória: Drabble | Hozzáadta:: Scale | Címkék (kulcsszavak): drabble
Megtekintések száma: 351 | Letöltések: 0 | Hozzászólások: 2 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
0 Spam
1 Erika  
Ez annyira szomorú.

0 Spam
2 Scale  
Valóban, bár öröm az ürömben, hogy Harry egy így valamilyen szintem el tudott búcsúzni Siriustól, és rájött, hogy neki még nagyon sok dolga van itt. Van miért és kiért élnie. smile

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]