Főoldal » Fájlok » Drabble

Nyári rajz
2013-01-20, 16:13

Enyhe szellő suhant végig a roxforti parkon, meglengedeztetve a fák lombkoronáját, a ragyogóan zöld füvet, s apró fodrokat varázsolt a tó vizére.

Az alig több mint hat éves Harry Potter, a csodálkozástól hatalmasra tágult zöld szemeivel mérte fel környezetét – azt kívánta, bárcsak lenne még legalább száz szeme, hogy egyszerre lásson mindent. Felnézett a mellette sétáló magas Perselusra, és egy nagy, foghíjas mosolyt villantott rá. A férfi nem viszonozta a gesztust, ám fekete szemei barátságosan csillogtak (nem úgy, mint Dursleyéknél), és Harrynek ez bőven elég volt. Kezét Perselus tenyerébe csúsztatta; a férfi gyengéden megfogta a kis kezet, és így sétáltak tovább.     

Kategória: Drabble | Hozzáadta:: Scale | Címkék (kulcsszavak): drabble, Severitus
Megtekintések száma: 309 | Letöltések: 0 | Hozzászólások: 4 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 3
0 Spam
3 Erika  
Annyira aranyos kis szösz. Imádtam. Köszi.

0 Spam
1 evelyn  
Oh Drága ez annyira aranyos kis szösz. Egyszerűen imádom.Különösen azt szeretem,hogy Harry még nem szenvedett olyan sokat a rokonainál és még időben elhozta onnan Perselus. Szeretem ahogy a férfi képes apró kis gesztusokkal is kifejezni,hogy szereti ezt a kicsi fiút, aki egy édes foghíjas mosolyt villantott a férfira.A kis fiú a férfi nagy és erős kezébe csúsztatta aprócska kezét és Perselus gyengéden megfogva tovább sétáltak a parkban.Hm ugye nem baj,ha előszülinapi ajándéknak tekintem ezt az aprócska de még is szívet melengető novellácskát? Egyszerűen megmelengette a szívem smile Köszönöm,hogy olvashattam biggrin

0 Spam
2 Scale  
Nagyon örülök, hogy tetszett ez a kis apróság. Eleinte idősebbnek akartam írni Harryt, olyan tíz-tizenegynek, de aztán meggondoltam magam, és úgy láttam, hogy öt-hat évesen talán aranyosabb lenne. smile Így igen, tényleg nem szenvedett olyan sokat. Perselust bármennyire is elvarázsolja a kis Harry, ő már csak Perselus marad, nem könnyen adja kis magából az érzelmeit, de Harry még gyermekien ártatlan (mi más is lenne :P ), így meglátja az apró, gondosan elrejtett kis gesztusokat, és viszonozza is azokat.
Nem, egyáltalán nem baj, ha előszülinapi ajándékként tekinted, sőt, nagyon örülök neki. biggrin
Én köszönöm, hogy olvastad, és írtál! biggrin

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]