Főoldal » Fájlok » Drabble

Te. Én. Mi.
2013-01-28, 15:28
Maga. Én. Gyűlölet. Düh. Harag. Kiabálás. Veszekedés. Ajtócsapódás.

Maga. Én. Távolságtartás. Csönd.

Tikk. Takk.

Maga. Én. Bocsánatkérés. Beszélgetés. Ismerkedés. Zöld. Fekete.

Tikk. Takk.

Te. Én. Őszinteség. Hit. Bizalom. Kapocs. Barátság. 

Tikk. Takk.

Mosoly. Közelség. Érintések. Pillantások. Csók. Idő. Féltékenység. Bizalom. Csók. Vágy. Szaggatni. Tépni. Harapni. Vércseppek. Lángolás. Erotika. Sóhajok.

Éjszakák.

Szerelem. Szavak.

Tikk. Takk.

Én. Nő. Te. Háromszög. Féltékenység. Veszekedés. Kiabálás. Düh. Harag. Te. Ajtócsapódás.

Egyedül.

Tikk. Takk.

Voldemort. Csata. Magány. Háború. Vér. Halál. Fájdalom. Magány. Győzelem. Barátok. Magány. Díj. Magány. Könnyek. Menekülés. Kezek. Szorítás. Ölelés. Simogatás. Kérlelés. Bocsánatkérés. Haza. Beszélgetés.

Tikk. Megbocsátás. Takk.

Boldogság. Harmónia. Szerelem. 

Te. Én.

Mi.
Kategória: Drabble | Hozzáadta:: Scale | Címkék (kulcsszavak): snarry, drabble
Megtekintések száma: 318 | Letöltések: 0 | Hozzászólások: 6 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 6
0 Spam
3 evelyn  
Rövid és velős. Smaragdnak igaza van, ebben minden benne van smile A kezdeti gyűlöletük egymás iránt, az állandó düh és veszekedés. Aztán a külön órák amik vegyesek, néha dühöngés és harag aztán a baklövés később a bocsánatkérés. A gyűlölet átalakul és lassan változik, először távolságtartó, később barátságos majd egy kicsit több. A veszekedés persze megmarad és jön a félrelépés,talán egy pillanatnyi zavar, hogy "lehet mégsem az vagyok akinek hittem magam" ezzel együtt jön a féltékenység a harag, egy szerelmi háromszög senkinek sem tesz jót így a végén marad a magány. Aztán jön a csata a győzelem és a sok fájdalom a veszteség később a díjosztás de marad a magány. Hiába vannak barátaid ha az akit igazán szeretsz nincs mellett semmit nem ér a boldogság nem éri el a szíved. De erős vagy és bocsánatot kérsz. Talán nem is hiszel benne, de megbocsátást találsz, haza mentek és beszéltek. Megbeszéltek mindent és megbocsátanak neked, mert akkor bár megvolt a szeretet, de a szerelem még nem. Most már tudod, hogy mit érzel. Megkönnyebbülsz, végre hazaértél. Otthon vagy melegben, boldogságban, szerelemben. Végre révbe értél, mellette. Megtaláltad a szíved-lelked hiányzó másik felét, most már egyek vagytok. Nincs Te és nincs Én, csak egyetlen egy van és az a MI. Két testben egy lélek mondhatnánk így is, mert csak ez képes kifejezni azt, hogy mit jelent egymásnak ez a két ember, akik különböznek mégis olyan nagyon egyformák, mint az érem két oldala.
Nagyon tetszett drága, remélem, hogy érthető lett amit írtam smile Valahogy ezt hoztad ki belőlem ezzel a kis szösszenettel. Köszönöm, hogy olvashattam smile

0 Spam
6 Scale  
Minden érthető volt, amit írtál, és nagyon örülök, hogy tetszett, főleg, hogy még soha nem írtam ilyen formátumú történetet. Annyit hozzátennék, hogy megcsalás nem volt, egyszerűen csak közéjük állt A Nő, és Perselus féltékeny lett, nem bízott Harryben, így elhagyta. De Harry soha nem csalta meg. smile De Perselus szerencsére elővette a józan eszét, és bocsánatot kért - jobb később, mint soha. :P "Két testben egy lélek (...), mert csak ez képes kifejezni azt, hogy mit jelent egymásnak ez a két ember, akik különböznek mégis olyan nagyon egyformák, mint az érem két oldala. " Ezt olyan szépen mondtad, tökéletesen lefedi a történet jelentését. smile Miért nem tudok én ilyen szépeket írni? cry
Én köszönöm, hogy itt jártál, és hogy írtál! happy

0 Spam
2 Erika  
Hüh, erre mondják, hogy velős. Nagyon tetszett. Köszönöm.

0 Spam
5 Scale  
Igen, velős, de azt hiszem, minden benne van, aminek benne kell lennie. smile Örülök, hogy tetszett ez a fajta megvalósítás. happy Én köszönöm, hogy itt jártál, és hogy írtál!

0 Spam
1 Smaragd  
Ez nagyon aranyos lett, hihetetlen, de minden benne van ezekben az egyszerű kis szavakban. Nagyon tetszett.
Köszi

0 Spam
4 Scale  
Nagyon örülök, hogy tetszett a "töri"; még soha nem írtam ehhez még csak hasonlót sem, úgyhogy boldog vagyok, hogy sikerült elérnem vele a kellő hatást. smile Hát igen, rövid, velős szavak, de mindent ki lehet velük fejezni.
Én köszönöm, hogy olvastad, és hogy írtál. ^^

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]